Achizitiile publice. Sinteza jurisprudentei Curtii Constitutionale si a Inaltei Curti de Casatie si Justitie; Dumitru-Daniel Serban (2022)

Va recomandam o noua carte sub semnatura lui Dumitru-Daniel Serban: Achizitiile publice. Sinteza jurisprudentei Curtii Constitutionale si a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Lucrarea  documenteaza si expune intr-o maniera rezumativa si usor accesibila produsul activitatii Curtii Constitutionale si a Inaltei Curti de Casatie si Justitie in materia achizitiilor publice.

Dumitru-Daniel Serban este consilier de solutionare a contestatiilor in domeniul achizitiilor publice in cadrul Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor si a avut o contributie semnificativa la dezvoltarea sistemului achizitiilor publice din Romania. Astfel, dintre lucrarile sale de referinta in acest domeniu, amintim: Jurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (Vol. I-VI), Achizitii publice. Jurisprudenta Curtii Europene de Justitie, Achizitii publice. Teoria si practica jurisdictiei administrative, Remedii si cai de atac in domeniul achizitiilor publice. Legea nr. 101/2016 – geneza, interpretare, limite, perspective, Achizitiile publice. Curtea de Justitie a Comunitatilor/Uniunii Europene. O radiografie sinoptica a intregii jurisprudente in domeniu.

Autor: Dumitru-Daniel Serban

comanda aici ]

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers