Despre noi

VASS Lawyers este recomandată ca firmă de avocatură de top în clasamentul Legal 500 și „Leading Individual” pentru domeniul Achiziții Publice și PPP de cel mai mare ghid juridic internațional.

10 ani de asistență juridică strategică în Achiziții Publice

VASS Lawyers a aniversat 10 ani pe piața avocaturii din România, o călătorie marcată de numeroase succese profesionale și rezultate remarcabile. În ultimii 7 ani, firma de avocatură s-a poziționat în clasamentul Legal 500 EMEA drept lider pentru domeniul Achizițiilor Publice și al Parteneriatelor Public-Private, iar Iulia Vass, Managing Partner al firmei, este singurul avocat din România recunoscut drept „Leading Individual” în acest domeniu – elită pentru domeniul Achizițiilor Publice.

Ceea ce ne pasionează la domeniul Achizițiilor Publice nu este doar oportunitatea de a face diferența în proiecte cheie pentru strategia națională de dezvoltare, precum cele de infrastructură, sănătate sau educație, ci și dimensiunea sa europeană și interdisciplinară. Achizițiile Publice au fost și rămân domeniul nostru de nișă, motorul nostru principal și aria de practică în care excelăm. Pentru a excela însă în acest domeniu, ne-am rafinat și abilitățile în ariile de practică conexe, precum litigii, contencios administrativ, contracte, concurență sau fonduri nerambursabile, dar și în reglementările din diferite industrii specifice proiectelor de Achiziție Publică.

În cei 10 ani de experiență, firma a colaborat îndeaproape cu companii de renume din România și din piețe internaționale, precum Japonia, Norvegia, Austria, Regatul Unit, Irlanda, Germania, Olanda, Nouă Zeelandă și Spania.

Perspective

Primii 10 ani de practică au confirmat faptul că excelența, profesionalismul și o echipa talentată de avocați constituie calea sigură spre rezultate remarcabile. Numai în anul 2018, valoarea totală a proiectelor pentru care echipa de avocați a acordat asistență juridică s-a ridicat la aproximativ 1,5 miliarde de euro. Aceste proiecte s-au concretizat nu doar o dată în încheierea unor valoroase contracte care au contribuit semnificativ la dezvoltarea business-ului clienților.

Pentru următorii 10 ani, VASS Lawyers își propune consolidarea echipei, menținerea Achizițiilor Publice ca principal vector de dezvoltare, asumarea unor noi proiecte cu impact major în societatea din România, dar și extinderea portofoliului de clienți în baza unor principii comune de afaceri.

Moderatorii acestui blog sunt

Iulia Vass

Managing Partner

Având o experiență de peste 14 ani în Achiziții Publice, Day-to-Day Business și Litigii, Iulia este recunoscută de Legal 500 drept Leading Individual pentru Achiziții Publice & PPP, fiind apreciată pentru „capacitatea de a contura scenarii privind un anumit caz și de a anticipa rezultatele”.

Iulia a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și deține un LLM în Legislația și Politica Achizițiilor Publice de la Universitatea din Nottingham, precum și un Masterat în Relații Internaționale – Analiza și Soluționarea Conflictelor.

Bianca Bello

Partner

Având o experiență de peste 10 ani în Day-to-Day Business și Achiziții Publice, Bianca este recomandată de Legal 500 ca fiind „profesionistă și meticuloasă”. Activitatea sa se concentrează în principal pe proiecte de consultanță, fiind, de asemenea, implicată constant și în proiecte de litigii.

Bianca a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, precum și Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene, Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne. De asemenea, ea deține un Masterat în Dreptul Afacerilor.

Alexandra Mititelu

Partner

Având o experiență de peste 7 ani în litigii & arbitraj și achiziții publice, Alexandra este recomandată de Legal 500 pentru „identificarea cu clientul în fiecare speță”. Activitatea sa se concentrează în principal pe litigii, fiind, de asemenea, implicată în proiecte de consultanță.

Alexandra a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și deține un Masterat în Dreptul Afacerilor.

Belgin Boras

Senior Associate

Având o experiență de peste 5 ani în achiziții publice și litigii, Belgin este un membru important al „echipei extraordinare care funcționează ca un ceas elvețian”. Activitatea sa se concentrează în principal pe litigiile de achiziții publice, fiind, de asemenea, implicată în proiecte de day-to-day business.

Belgin a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și deține un Masterat în Arbitraj Internațional. Belgin vorbește fluent limba turcă.

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers