Citatul saptamanii
Noua legislatie din domeniul achizitiilor publice revolutioneaza intregul sistem de achizitii publice. Gasiti aici textele integrale ale noilor acte normative, rezumate ale acestora si analize comprehensive.
‹ Inapoi
March 31 2014

Jurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (vol. IV); Dumitru-Daniel Serban (2014)

print

Va recomandam o noua carte sub semnatura lui Dumitru-Daniel Serban: Jurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (Vol. IV).

Lucrarea, asemenea celor trei volume precedente, reuneste, intr-o forma concisa, fondul reprezentativ de practica judiciara in domeniul achizitiilor publice, caracterizat eminamente de „puterea prestigiului” si deloc de „prestigiul puterii”, dupa cum sugestiv se exprima un renumit profesor clujean. Ea este recomandata acelora care sunt implicati in derularea procedurilor de atribuire a contractelor de achizitie publica, din partea autoritatilor contractante sau a operatorilor economici, precum si, mai ales, acelora a caror activitate vizeaza etapa litigioasa aferenta atribuirii respectivelor contracte. Totodata, datorita rolului sau didactic, este utila si cursantilor programului de studii universitare de master „Achizitii publice, concesiuni, parteneriat public-privat”, organizat de Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti.

Dumitru-Daniel Serban este consilier de solutionare a contestatiilor in domeniul achizitiilor publice in cadrul Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor si a avut o contributie semnificativa la dezvoltarea sistemului achizitiilor publice din Romania. Astfel, dintre lucrarile sale de referinta in acest domeniu, amintim: Achizitii publice. Jurisprudenta Curtii Europene de JustitieJurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (Vol. I si II), Achizitii publice. Teoria si practica jurisdictiei administrative.

Autor: Dumitru-Daniel Serban

comanda aici ]

No comments. Write one ›

Scrie un comentariu