Citatul saptamanii
Noua legislatie din domeniul achizitiilor publice revolutioneaza intregul sistem de achizitii publice. Gasiti aici textele integrale ale noilor acte normative, rezumate ale acestora si analize comprehensive.
‹ Inapoi
April 17 2013

Jurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (vol. III); Dumitru-Daniel Serban (2012)

print

Va recomandam o noua carte sub semnatura lui Dumitru-Daniel Serban: Jurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (Vol. III).

Aceasta lucrare reuneste, intr-o forma concisa, fondul cel mai pretios de jurisprudenta recenta in domeniul achizitiilor publice. Ea este recomandata acelora care sunt implicati in derularea procedurilor de atribuire a contractelor de achizitie publica, din partea autoritatilor contractante sau a operatorilor economici, precum si, mai ales, acelora a caror activitate vizeaza etapa litigioasa aferenta atribuirii respectivelor contracte.

Dumitru-Daniel Serban este consilier de solutionare a contestatiilor in domeniul achizitiilor publice in cadrul Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor si a avut o contributie semnificativa la dezvoltarea sistemului achizitiilor publice din Romania. Astfel, dintre lucrarile sale de referinta in acest domeniu, amintim: Achizitii publice. Jurisprudenta Curtii Europene de JustitieJurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (Vol. I si II), Achizitii publice. Teoria si practica jurisdictiei administrative.

Autor: Dumitru-Daniel Serban

comanda aici ]

Acest articol are 2 comentarii. Lasa un comentariu ›

January 11, 2015 - 2:33 pm, Lupas Anca

Nu reusesc sa gasesc aceasta carte in nicio librarie, nefiind disponibila nici la comanda online (nici macare pentru precomanda), nici la achizitie faptica dintr-un punct de vanzare. In masura in care cunoasteti detalii despre posibilitatea de a cumpara aceasta carte, va rog a ma informa in mod corespunzator. Va multumesc!

January 11, 2015 - 2:36 pm, Lupas Anca

Este valabil si pentru volumul IV!

Scrie un comentariu