Ghid de achizitii publice pentru ofertanti, entitati si autoritati contractante; Miruna Bohaltea, Alin Munteanu, Alexandra Mihai (2010)

Ghidul este structurat pe noua capitole, fiecare capitol abordand problematica achizitiilor publice dintr-o dubla perspectiva: cea a celui care atribuie contractele de achizitie publica si cea a celui care participa la o procedura in vedere atribuirii acestuia.

Materialul se actualizeaza o data la patru luni, astfel incat specialistul in achizitii publice sa fie in permanenta informat cu privire la modificarile legislative, precum si cu privire la schimbarea modulului de interpretare a legislatiei de catre autoritatea de reglementare in domeniu.


Paginile ghidului sunt insotite de un CD cu formulare practice aplicate temelor abordate, modele completate ale documentelor necesare desfasurarii procedurilor de achizitie publica sau elaborarii ofertelor.

In editiile urmatoare, acest ghid va prezenta si modul de realizare a achizitiilor de catre beneficiarii de proiecte finantate din fonduri comunitare care nu reprezinta subiect al O.U.G. nr. 34/2006.

Autori: Miruna Bohaltea, Alin Munteanu, Alexandra Mihai

comanda aici]

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers