Achizitii publice – Principii – Proceduri – Operatiuni – Metodologie; Sebastian Lazar (2009)

Cheltuirea banilor publici, atat a celor ce provin din bugetul de stat, cat si a celor ce provin din fonduri europene se face dupa reguli stricte, a caror cunoastere si respectare genereaza deseori probleme majore. Dificultatile inregistrate de Romania in absorbtia fondurilor europene se datoreaza, in buna masura, si necunoasterii procedurilor de achizitii publice, ce ingreuneaza si intarzie derularea proiectelor.
In aceasta lucrare sunt expuse sistematizat si sintetic principiile, procedurile si operatiunile caracteristice achizitiilor publice, aducand un aport semnificativ la dezvoltarea cunoasterii acestui domeniu. Este prezentata, intr-o maniera concisa, clara si logica, metodologia de derulare a achizitiilor publice in acord cu cele mai noi reglementari nationale si europene in vigoare, oferind o imbinare optima intre rigurozitatea stiintifica, universitara si pragmatismul necesar abordarii cotidiene a achizitiilor publice de catre practicienii din domeniu. Cartea este deopotriva atat un util suport de curs, cat si un eficient instrument de lucru.

Autor: Sebastian Lazar
[ comanda aici ]

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers