Modificari privind competenta de achizitie a produselor, serviciilor si lucrarilor in cadrul Ministerului Apararii Nationale

In M.Of. nr. 626 din data de 10 iulie 2023 a fost publicat Ordinul ministrului apararii nationale nr. M135/2023 pentru modificarea art. 6 lit. b) din Ordinul ministrului apararii nr. M.31/2008 privind competentele de achizitie a produselor, serviciilor si lucrarilor in cadrul Ministerului Apararii Nationale (Ordinul nr. M135/2023).
Ordinul nr. M135/2023 extinde competenta de achizitie a Directiei generale de informatii a apararii pentru toate categoriile de produse, servicii si lucrari. In reglementarea anterioara, din competenta de achizitie a Directiei generale de informatii a apararii erau exceptate armamentul si munitia.
Totodata, se prevede ca Ordinul ministrului apararii nr. M.31/2008 se va republica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, dandu-se textelor o noua numerotare.

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers