Citatul saptamanii
Noua legislatie din domeniul achizitiilor publice revolutioneaza intregul sistem de achizitii publice. Gasiti aici textele integrale ale noilor acte normative, rezumate ale acestora si analize comprehensive.
‹ Inapoi
August 5 2015

Noile proiecte de lege privind achizitiile publice

print

Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (A.N.R.M.A.P.) a lansat la data de 22 iulie 2015, spre dezbatere publica, Proiectul de Lege privind achizitiile publice, precum si Proiectul de lege privind remediile si caile de atac in materie de atribuire a contractelor de achizitie publica si a contractelor de concesiune si pentru organizarea si functionarea Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor. 

Textul proiectelor de lege poate fi studiat aici (http://www.anrmap.ro/ro/web/public/transparenta-decizionala).

Persoanele interesate sa formuleze propuneri si/sau observatii cu privire la continutul acestor proiecte de acte normative, pot trimite propunerile si/sau observatiile in format electronic, la adresa de e-mail transparenta.decizionala@anrmap.ro sau, in format material, la adresa institutiei: Bd-ul Dinicu Golescu, nr.38, sector 1, Bucuresti, Palatul CFR, etaj 4, in termen de 10 zile de la publicarea acestora.

No comments. Write one ›

Scrie un comentariu