Ghid ANRMAP pentru achizitii publice finantate din instrumente structurale

Ghid achizitii publice 2014

La data de 18 martie 2014, Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (denumita in continuare ANRMAP) a publicat pe pagina de internet a institutiei si a transmis prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice o Notificare privind „Pachetul informativ destinat consultantilor nationali care activeaza in domeniul achizitiilor publice pentru proiecte finantate din instrumente structurale” (denumita in continuare Notificarea).

Cui ii este adresat ghidul

Potrivit Notificarii, „Pachetul informativ destinat consultantilor nationali care activeaza in domeniul achizitiilor publice pentru proiecte finantate din instrumente structurale” contine informatii complete cu privire la implicatiile consultantului in planificarea si in derularea procedurilor de achizitie publica, pentru proiecte finantate din instrumente structurale.

Materialul, practic un ghid al achizitiilor publice, a fost realizat prin intermediul proiectului „Sprijin pentru factorii implicati in gestionarea instrumentelor structurale in vederea optimizarii sistemului de achizitii publice”, finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, prin Programul Operational Asistenta Tehnica 2007-2013.

Distribuire ghid achizitii publice ANRMAP

Ghidul se distribuite gratuit, poate fi ridicat de la sediul ANRMAP, iar pentru a intra in posesia acestuia, este necesara completarea Formularului de Solicitare, document ce se regaseste pe site-ul www.anrmap.ro, in cadrul sectiunii „POAT”.

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers