Legal 500 recomanda VASS Lawyers pentru domeniul „Parteneriate public-private si achizitii publice”

Legal 500, directorul juridic independent recunoscut la nivel international pentru clasamentele privind cele mai performante case de avocatura din lume, a desemnat VASS Lawyers ca firma de top in domeniul parteneriatelor public-private si achizitiilor publice din Romania. Clasamentul a fost realizat in urma unui complex proces de selectie care s-a bazat atat pe experienta firmelor si proiectele derulate in cursul anului 2012, cat si pe interviuri cu clientii, competitorii si membrii caselor de avocatura.

VASS Lawyers a fost inclusa in acest top alaturi de cele mai mari firme de avocatura din Romania, descrierea oferita de analistii Legal 500 reflectand feedback-ul pietei: „Boutique firm Vass Lawyers specialises in public procurement law, and has ‘profound theoretical and practical expertise’. The team advised a leading oil company on its tender for a €260m utilities services contract. It also handles procurement disputes. Managing partner Iulia Vass is an excellent and reliable lawyer”. 

In cei peste 25 de ani de la lansare, Legal 500 a devenit un reper in avocatura de business. Clasamentele oferite se bazeaza pe o analiza profunda care evalueaza performantele firmelor de avocatura si ale avocatilor in urma unui sondaj cu peste 250.000 de consilieri juridici si avocati internationali. Legal 500 include case de avocatura din peste 90 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Asia, America de Nord, America de Sud si Caraibe.

Aceasta recunoastere vine la scurt timp dupa invitatia primita de VASS Lawyers din partea prestigioasei publicatii International Comparative Legal Guide de a redacta si publica in volumul „Public Procurement 2013 – A practical cross-border insight into public procurement” capitolul despre sistemul achizitiilor publice din Romania, disponibil aici.

De-a lungul timpului, VASS Lawyers a castigat aprecierea mai multor forumuri internationale si locale pentru competentele sale in domeniul achizitiilor publice. Astfel, in perioada 2010 – 2012, VASS Lawyers a castigat premiul „Firma de Avocatura a Anului in Achizitii Publice” acordat de Corporate Intl Magazine Global Award, ACQ Country Awards, precum si de AvocatNet. De asemenea, casa de avocatura este recomandata de ghidul celor mai buni avocati din lume – Global Law Experts – pentru domeniul Achizitii Publice in Romania.

Mai mult, prin intermediul blogului dedicat achizitiilor publice, https://www.avocat-achizitii-publice.ro, si a celui dedicat parteneriatelor public-private, www.ppp-romania.eu, VASS Lawyers pune la dispozitia oricarei persoane interesate noutati relevante privind modificari legislative, cursuri, studii, carti, reviste, opinii, articole de specialitate.

VASS Lawyers (www.vasslawyers.eu) este una dintre cele mai dinamice firme de pe piata avocaturii din Romania, oferind clientilor sai servicii profesioniste si competitive in domeniile achizitii publice, parteneriate public-private, litigii & arbitraj, societati comerciale, relatii de munca, concurenta, tranzactii imobiliare, contracte comerciale sau imigrare.

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers