Noile standarde de cost pentru obiective de investii finantate din fonduri publice

In M.Of. nr. 210 din data de 25 martie 2011 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 250/2011 pentru modificarea si completarea Hotararii nr. 363/2010 privind aprobarea standardelor de cost pentru obiective de investitii finantate din fonduri publice.

Lista standardelor de cost pentru obiective de investitii finantate din fonduri publice, prevazuta in Anexa nr. 1, se modifica si va cuprinde: sala de sport scolara nivel competitional, centru cultural, bloc de locuinte pentru tineri, reabilitare termica anvelopa bloc de locuinte, modernizare drum comunal clasa tehnica V, reabilitare drum judetean clasa tehnica III – V, modernizare drum judetean clasa tehnica III – V, sistem centralizat de alimentare cu apa in mediul rural, modernizare drum comunal clasa tehnica IV, reabilitare drum forestier principal, reabilitare drum forestier secundar, reabilitare drum forestier magistral, drum forestier secundar, scoala cu 8 sali de clasa, gradinita cu 4 sali de grupa, camin studentesc, spital regional de urgenta, spital judetean de urgenta, canale de irigatii impermeabilizare, modernizare drum de exploatare agricola – categoria I imbracaminte asfaltica.

Totodata, prin Hotarare se introduc anexele nr. 2.19 si 2.20 cu privire la continutul stadardelor de cost pentru modernizare drum comunal clasa tehnica IV si modernizare drum de exploatare agricola – categoria I imbracaminte asfaltica.

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers