Ca urmare a articolului “Sora Andreei Vass, campioana nationala la consultanta pentru achizitii publice”, publicat recent de site-ul Inpolitics, si dat fiind tonul general tendentios al acestuia, se impune sa precizam faptul ca informatiile prezentate sunt neverificate si fara vreo legatura intre ele, singurul “merit” al articolului fiind acela de a mentiona nume si de a miza pe corelatia lor politica.

Fata de acestea, subliniez ca premiul obtinut de VASS Lawyers este un premiu international ce, in mod evident, exclude orice reverberatie politica si ca acesta este rezultatul nemijlocit al profesionalismului si muncii depuse de intreaga echipa de avocati de-a lungul anilor. Mentionez si intaresc faptul ca o parte importanta din experienta profesionala in domeniul achizitiilor publice am dobandit-o in timpul colaborarii cu puternica si respectata societate de avocatura referita in articolul mentionat. Astfel, este demn de observat faptul ca firma de avocatura VASS Lawyers nu a incheiat contracte de asistenta juridica nici cu societati sau companii nationale, nici cu ministere, agentii sau alte autoritati centrale.

Ca o concluzie, eventualele legaturi intre meseria pe care o practic de mai bine de patru ani si numele pe care implacabil il port sunt si raman pure speculatii, fara vreun fundament de orice natura.

Iulia Vass

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers