Modele de documente pentru achizitii medicale si conturi KoalaDocs pentru spitale

Pentru a sprijini autoritatile contractante, in special spitalele, in realizarea achizitiilor medicale urgente in contextul fara precedent al pandemiei de COVID-19, echipa VASS Lawyers a redactat Ghidul achizitiilor medicale, care ofera atat o sinteza a procedurilor de urmat, cat si modele de note justificative utile pentru derularea acestor proceduri.

Ca urmare a solicitarii adresate de spitale pentru transmiterea unor modele de documente pentru achizitia materialelor si echipamentelor medicale necesare in aceasta perioada, VASS Lawyers a pus la dispozitia tuturor spitalelor astfel de modele, atat pentru achizitia directa, cat si pentru procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare. Aceste modele includ note justificative, contracte, invitatii, comunicari etc. In plus, modelele includ si un protocol de asociere pentru realizarea achizitiilor in comun de catre spitale. Totodata, pentru componenta tehnica a documentatiilor de atribuire, echipa VASS Lawyers a centralizat si modele de specificatii publicate deja pe internet si in SEAP.

Astfel, in colaborare cu Koala Docs, un soft romanesc de automatizare a documentelor direct in word, punem la dispozitia fiecarui spital cate un cont de KoalaDocs gratuit, timp de un an. In acest cont nu numai ca sunt disponibile ghiduri relevante, modele de documentatii si template-uri de documente in word, dar achizitorii isi vor putea crea si propriile documentatii adaptandu-le nevoilor proprii, in cel mai scurt timp posibil.

Solicitarile pentru crearea de conturi pot fi transmise la office@vasslawyers.eu sau george@koaladocs.com.

 

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers