Citatul saptamanii
Noua legislatie din domeniul achizitiilor publice revolutioneaza intregul sistem de achizitii publice. Gasiti aici textele integrale ale noilor acte normative, rezumate ale acestora si analize comprehensive.
‹ Inapoi
January 31 2019

The International Comparative Legal Guide to: Public Procurement 2019 – VASS Lawyers

print

The International Comparative Legal Guide to: Public Procurement 2019 – VASS Lawyers

VASS Lawyers a fost invitata de prestigioasa publicatie internationala International Comparative Legal Guide (ICLG) sa redacteze si sa publice capitolul despre sistemul achizitiilor publice din Romania, in cadrul volumului “Achizitii Publice 2019”.

Echipa VASS Lawyers a contribuit astfel, prin expertiza si cunostintele sale in domeniul achizitiilor publice, la redactarea capitolului referitor la sistemul achizitiilor publice din Romania, care acopera aspecte referitoare la aplicarea legislatiei entitatilor si contractelor, procedurile de atribuire, exceptiile si excluderile, remediile aflate la dispozitia operatorilor economici, modificari in cursul si ulterior procedurilor de atribuire, privatizari si PPP. Continutul integral al capitolului poate fi accesat [ aici ].

Volumul “Achizitii Publice 2019” cuprinde informatii despre legislatia si functionarea sistemului achizitiilor publice din 29 de jurisdictii, precum Australia, Canada, SUA, Germania, Polonia, Anglia, Franta, Belgia, Japonia, Norvegia, Grecia sau Italia.

Prezentarea sistemului achizitiilor publice din Romania a fost redactata in luna octombrie 2018, in considerarea legislatiei in vigoare la acea data.

No comments. Write one ›

Scrie un comentariu