Citatul saptamanii
Noua legislatie din domeniul achizitiilor publice revolutioneaza intregul sistem de achizitii publice. Gasiti aici textele integrale ale noilor acte normative, rezumate ale acestora si analize comprehensive.
‹ Inapoi
April 9 2015

VASS Lawyers, #1 in PPP si Achizitii Publice

print

Asta inseamna ca suntem cei mai buni. Ma rog. Printre cei mai buni, alaturi de nume mari din piata avocaturii.

Cum ne descrie Legal 500 in radiografia pietei avocaturii din Romania?

Drept una dintre firmele boutique notabile din piata avocaturii care exceleaza in achizitii publice.

Ce spun clientii nostri, prin vocea Legal 500?

In primul rand, ca suntem specizalizati in parteneriate public-private si achizitii publice si avem o experienta deosebita in proiecte cu finantari europene. Adevarat. Suntem insa la fel de buni in litigii, contracte sau concurenta.

Apoi, ca prestam “servicii de top” in industrii precum infrastructura, energie sau IT. Din nou adevarat. Dar in anul 2014 am fost implicati in proiecte super interesante si din domeniile aparare si securitate, echipamente medicale, educatie sau alimentar.

Si, in final, ca fondatoarea si coordonatoarea practicii, Iulia Vass, este “always on the ball” – dificil de tradus in limba romana – , in timp ce “profesionista si riguroasa” Bianca Bello a fost recent promovata partener. A pus insa umarul la acest succes intreaga echipa de profesionisti valorosi ce formeaza echipa VASS Lawyers.

Si pentru ca, asa cum am spus la inceput, nu suntem singurii, ii felicitam pe toti colegii din topul Legal 500 pentru proiectele frumoase din 2014 si aportul la dezvoltarea domeniului achizitiilor publice din Romania.

No comments. Write one ›

Scrie un comentariu