LEGAL 500 confirma – VASS Lawyers este pe primul loc in domeniul Parteneriate Public-Private si Achizitii Publice

VASS Lawyers urca pe primul loc in topul Legal 500 pentru domeniul achizitii publice si parteneriate public-private. Clasamentul Legal 500  a fost realizat in urma unui proces complex de selectie, care s-a bazat atat pe experienta firmelor si proiectele derulate in cursul anului 2013, cat si pe interviuri cu clientii, competitorii si membrii caselor de avocatura.

Astfel, potrivit analistilor Legal 500, „reputatia firmei VASS Lawyers in achizitii publice si parteneriate public-private este cu siguranta in crestere; echipa “dinamica si exceptionala”, apreciata pentru “cunostintele vaste si abordarea prietenoasa” devine rapid un competitor important in proiecte de mare anvergura”. De asemenea, directorul international arata, pe baza feedback-ului clientilor, ca echipa este condusa cu „eficienta si foarte mult profesionalism” de catre avocatul Iulia Vass.

Printre proiectele complexe avute in vedere de catre Legal 500 se regaseste si „asistenta juridica acordata unei companii internationale de constructii cu privire la o procedura de achizitii publice cu o valoare de 250 de milioane Eur, finantata prin BERD”.

In cei peste 25 de ani de la lansare, Legal 500 a devenit un reper in avocatura de business in ceea ce priveste topul celor mai performante case de avocatura din lume. Clasamentele oferite se bazeaza pe o analiza profunda care evalueaza performantele firmelor de avocatura si ale avocatilor in urma unui sondaj cu peste 250.000 de consilieri juridici si avocati internationali. Legal 500 include case de avocatura din peste 90 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Asia, America de Nord, America de Sud si Caraibe.

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers