Mediul de afaceri din Romania premiaza VASS Lawyers pentru cel mai mare proiect din domeniul achizitiilor publice

VASS Lawyers castiga inca o data aprecierea mediului de afaceri din Romania primind, la data de 13 iunie 2012, distinctia „Echipa Anului în Achizitii Publice, Concesiuni si PPP”. Premiul a fost acordat in cadrul evenimentului „Gala Premiilor AvocatNet.ro”, selectia fiind realizata de catre un juriu format din reprezentanti de marca ai business-ului românesc, precum Marius Ghenea – Presedinte Fit Distribution & Board Member VentureConnect, Andrei Dudoiu – Director Executiv Banca Transilvania, Patricia Vasii – Legal & Compliance Manager / Mercedes – Benz România, Alfonso Otero Zapata – Director general Bogaris Romania sau Claudiu Vrinceanu – Redactor-sef wall-street.ro. In procesul de evaluare a firmelor de avocatura au primat realizarile si proiectele derulate in cursul anului 2011 si 2012, dar si abordarea inovativa, contextul de piata, abilitatile de gestionare a proiectelor si satisfactia clientilor.

Astfel, VASS Lawyers, firma de avocatura specializata în achizitii publice, litigii si arbitraj, confirma calitatea serviciilor juridice oferite in acest domeniu complex si in continua evolutie. Mai mult, completeaza seria de premii internationale pentru practica de achizitii publice, acordate de forumuri internationale precum Corporate Intl Magazine Global Award, ACQ Country Awards si Global Law Experts.

“Inca de la început am marjat pe nisa achizitiilor publice deoarece era specializarea mea de suflet si aveam o experienta deosebita în acest domeniu. De altfel, acestea sunt motivele pentru care am devenit trend-setteri in domeniu si parteneri de dialog online pe piata achizitiilor publice si parteneriatelor public-private. Clientii, activitatea si rezultatele din ultimii trei ani au confirmat ca echipa noastra de avocati este printre cele mai bune în acest domeniu”, Iulia Vass, Managing Partner VASS Lawyers.

In perioada 2011-2012, VASS Lawyers a derulat numeroase proiecte de anvergura in domeniul achizitiilor publice si PPP. Acestea au variat de la consultanta juridica, la reprezentare in fata organelor administrativ-jurisdictionale sau instantelor judecatoresti competente. Dintre aceste proiecte, s-a detasat prin valoare totala si complexitate consultanta juridica acordata unei importante companii internationale cu privire la organizarea unei proceduri de negociere cu publicarea prealabila a unui anunt de participare pentru atribuirea unui contract sectorial de servicii. Valoarea estimata a acestui contract sectorial depaseste 400 milioane EUR.

AvocatNet.ro, organizatorul evenimentului „Gala Premiilor AvocatNet.ro”, este liderul cotidienelor juridice din Romania. In aceasta calitate, premiaza anual cele mai bune rezultate obtinute de firmele de avocatura si de companiile de consultanta romanesti.

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers