S-a schimbat programul de lucru al CNSC

Incepand cu data de 01.05.2011, programul de lucru cu publicul si de depunere a contestatiilor la registratura Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor s-a modificat pentru intervalul orar 9:00-16:00 (in loc de 9:00-17:00).

Prin urmare, potrivit informatiilor publicate pe pagina de internet a C.N.S.C., contestatiile se vor depune astfel:

I. La registratura C.N.S.C.

In timpul programului de lucru:

Luni – Vineri intre orele 9-16

La sediul din: Str. Stavropoleos nr. 6, Sector 3, Bucuresti, Romania

II. Prin FAX

In timpul programului de lucru:

Luni – Vineri intre orele 9-16

La nr. Fax: (004) 021 3104642; (004) 021 8900745

Atentie!

In cazul documentelor transmise prin fax, originalul transmis urmeaza sa fie expediat pe adresa de corespondenta a C.N.S.C. sau depus la registratura C.N.S.C.

III. Prin Serviciu Postal

La adresa:

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor

Str. Stavropoleos nr. 6, Sector 3, Cod Postal 030084, Bucuresti, Romania

IV. Prin E-mail

In timpul programului de lucru:

Luni – Vineri intre orele 9-16

La adresa de e-mail: office@cnsc.ro

Atentie!

* Orice document primit pe e-mail in afara orelor de program va putea fi inregistrat in registrul de intrari si C.N.S.C. va lua la cunostinta doar in prima zi (la prima ora) cu program de lucru.

* In cazul documentelor transmise prin e-mail originalul transmis urmeaza sa fie expediat pe adresa de corespondenta a C.N.S.C. sau depus la registratura C.N.S.C.

* Orice document transmis pe o alta adresa de e-mail decat cea indicata mai sus va putea fi inregistrat in registrul de intrari si C.N.S.C. va lua la cunostinta doar in momentul aducerii acestuia la registratura C.N.S.C. Intreaga raspundere pentru decalajele de timp intre transmiterea acestora si inregistrarea acestora la registratura o va purta expeditorul.

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers