Caravana reformei achizitiilor publice in contextul absorbtiei fondurilor structurale

Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice organizeaza in lunile octombrie, noiembrie si decembrie o serie de intalniri regionale cu alesi locali, primari si responsabili cu achizitiile publice din institutiile publice locale cu tema „Caravana reformei achizitiilor publice in contextul absorbtiei fondurilor structurale”.

Prima serie de evenimente din aceasta actiune va avea loc in zona Moldovei cu doua intalniri. In data de 28 octombrie, la Suceava, in sala de conferinte a hotelului ”Imperium”, ora 11.00, sunt invitati toti reprezentantii administratiei publice locale din judetele Suceava, Neamt si Botosani. In data de 29 octombrie la Bacau, sala Ateneu, Filarmonica Mihail Jora, ora 09.00, judetele Bacau, Vrancea, Vaslui si Iasi.

Pana in acest moment, ”Caravana” are confirmate urmatoarele destinatii: 3 noiembrie, la Brasov (pentru judetele Brasov, Alba, Sibiu, Mures si Covasna), 4 noiembrie, la Ramnicu Valcea (pentru judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Olt si Dolj), 12 noiembrie, la Targoviste (pentru judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Ialomita, Calarasi si Giurgiu) si 17 noiembrie, la Tulcea (pentru judetele Braila, Galati, Tulcea si Constanta).

Se doreste ca actiunea sa aiba un caracter interactiv si sa fie aplicata pe problemele reale intampinate in derularea procedurilor de achizitie publica in cadrul proiectelor ce implica fonduri europene.

La intalniri, vor participa din partea A.N.R.M.A.P. doamna Cristina Traila, presedinte, doamna Alexandra Mihai, expert in cadrul Directiei de Politici, Reglementare si Analiza si domnul Cicerone Stan, director al Directiei Generale de Supraveghere, Monitorizare si Evaluare.

Departamentul de Comunicare ?i Rela?ii Publice
27.10.2010

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers