VASS Lawyers – Firma de Avocatura a Anului in Achizitii Publice

Firma de avocatura VASS Lawyers a castigat premiul Corporate Intl Magazine Global Award 2010 pentru Firma de Avocatura a Anului in Achizitii Publice. VASS Lawyers este astfel recunoscuta si pe plan international ca lider in domeniul consultantei juridice din Romania in materia achizitiilor publice.

Revista Corporate International a nominalizat firma VASS Lawyers pentru premiul ‘Public Procurement Advisory Excellence’ in Romania, ca parte a Corporate International Magazines Global Awards 2010. Selectia castigatorilor s-a facut in baza studiilor de piata realizate in cadrul departamentului de cercetare al revistei si a feedback–ului oferit de companii din Romania in decursul ultimelor 12 luni.

Desemnarea VASS Lawyers ca Public Procurement Advisory Firm of the Year in Romania este rezultatul participarii la proiecte de anvergura in domeniul achizitiilor publice (e.g. castigarea licitatiei pentru servicii juridice organizate de Ambasada Norvegiei la Bucuresti in aprilie 2010), precum si a asistentei juridice de calitate acordate atat sectorului privat, cat si institutiilor de stat. In plus, avocatii firmei au reprezentat cu succes clienti care au contestat proceduri de achizitii publice in fata Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) sau a instantelor judecatoresti competente.

Totodata, castigarea premiului se datoreaza activitatii sustinute in publicistica de specialitate, prin lansarea unui blog de achizitii publice si publicarea a numeroase articole, precum si colaborarii constante cu mediul academic – organizarea, in 2010, a Conferintei pentru criterii de sustenabilitate in procesul achizitiilor publice, alaturi de Societatea de Stiinte Juridice, sau participarea la Conferinta Anuala de Achizitii Publice.

“VASS Lawyers a reprezentat Romania in suplimentul „Public Procurement Who`s Who”, lansat de Corporate International in aprilie 2009, fiind pentru noi o importanta realizare, la nici un an de la infiintarea firmei. Faptul ca in 2010 suntem premiati ca cea mai buna firma de avocatura din domeniul achizitiilor publice din Romania confirma atat pasii importanti pe care i-am facut in piata avocaturii de business, cat mai ales profesionalismul si valoarea echipei VASS Lawyers”, a aratat Iulia Vass, managing partner al firmei de avocatura.

Corporate International este lider pe piata informatiilor business din Marea Britanie si Europa, cu o medie de peste 70.000 de cititori lunar. Cititorii provin din lumea intreaga si printre ei se numara analisti financiari, juristi, oameni de afaceri din sectorul public si privat. Detalii despre aceste premii si despre Corporate International se afla pe www.corp-intl.com.

VASS Lawyers este una dintre cele mai dinamice firme de pe piata avocaturii din Bucuresti, oferind clientilor sai servicii profesioniste si competitive in domeniile achizitii publice, societati comerciale, relatii de munca, concurenta, tranzactii imobiliare, contracte comerciale sau imigrare. Echipa VASS Lawyers isi informeaza permanent clientii despre noutati legislative din domeniile mentionate si ii asista prin consultanta de specialitate, la nivel national, dar si european, prin parteneriate cu firme straine din domeniu. In martie 2010, VASS Lawyers a lansat blogul de achizitii publice (https://www.avocat-achizitii-publice.ro) cu scopul de a furniza permanent date relevante de actualitate, ca noutati legislative, studii de specialitate, articole si dezbateri pe teme de interes in domeniu. Detalii suplimentare sunt disponibile la www.vasslawyers.eu.

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers