CONFERINTA ANUALA DE ACHIZITII PUBLICE, 2010

CONFERINTA ANUALA DE ACHIZITII PUBLICE, editia a IV-a – Bucuresti, 6-7 mai 2010

conferinta_achizitii_2010

REVISTA DE ACHIZITII PUBLICE organizeaza CONFERINTA ANUALA DE ACHIZITII PUBLICE, editia a IV-a ce se va desfasura in perioada 06 – 07 mai 2010 la Institutul National de Statistica, Bucuresti.

Evenimentul vizeaza participarea managerilor institutiilor publice si administratiei locale, angajatii din cadrul departamentelor de achizitii publice, reprezentantii ofertantilor, juristi si avocati, experti si manageri, implicati in domeniul achizitiilor publice.

In cadrul conferintei se va aborda cu prioritate contextul actual al eficientei, integritatii si transparentei sistemului de achizitii publice din Romania avand in vedere rolul major al acestuia in economie.

Dezbaterile din cadrul evenimentului vor explora volumul tranzactiilor si interactiunea directa intre sectoarele public si privat, vor merge mai departe cu preocuparea permanenta pentru functionalitatea si performanta sistemului, vor atinge sensibilitatea domeniului referitor la coruptie.
In urma conferintei se vor contura idei viabile care pot duce la imbunatatirea sistemului de achizitii.

Pentru oferta completa/formular de participare relatii la tel 031 428 37 35 sau email office@revista-achizitii.ro

Coordonator actiune: Carmen SERBANOIU, tel: 0753 025 991
Citeste articolul original [ aici.. ]

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers