Atribuirea contractelor de furnizare a fructelor in scoli

In M.Of. nr. 226 din data de 9 aprilie 2010 a fost publicat Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 85/2010 privind aprobarea Specificatiilor tehnice pentru procedurile de atribuire a contractelor de furnizare a fructelor in scoli.

Specificatiile tehnice
Prin Ordin s-au aprobat specificatiile tehnice pentru procedurile de atribuire a contractelor de furnizare a fructelor in scoli in aplicarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 24/2010 privind implementarea programului de incurajare a consumului de fructe in scoli.

Astfel, Ordinul reglementeaza in mod detaliat specificatiile tehnice privind:

  • standardele de comercializare a merelor;
  • cantitatile solicitate;
  • calitatea, prezentarea si marcajul produselor;
  • buletinele de analiza necesare loturilor de mere;
  • mijloacele necesare pentru transport si distributie, precum si spatii de depozitare;
  • modul de distributie.

Dispozitii finale
Pentru anul scolar 2009-2010, modul de distributie se va stabili de fiecare consiliu judetean si/sau local al fiecarui sector al municipiului Bucuresti si, respectiv, al fiecarei comune, fiecarui oras si municipiu, dupa caz, in functie de spatiile de depozitare existente in fiecare scoala, distributia putandu-se realiza si altfel decat zilnic, bisaptamanal sau saptamanal.

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers