Proiectul de Lege de transpunere a Directivei 2014/24/UE privind achizitiile publice si de abrogare a Directivei 2004/18/CE este in dezbatere publica

Update – 9 martie 2015: Potrivit informatiilor furnizate de catre reprezentantii A.N.R.M.A.P., Proiectul de Lege a fost retras de pe pagina de internet a autoritatii la solicitarea Comisiei Europene si a Ministerului Fondurilor Europene. A.N.R.M.A.P. a precizat ca in prezent se lucreaza la o varianta imbunatatita a Proiectului de Lege, aceasta urmand sa fie publicata in mod corespunzator pe site-ul institutiei.

 

Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (A.N.R.M.A.P.) a lansat astazi, 2 martie 2015, spre dezbatere publica, Proiectul de Lege de transpunere a Directivei 2014/24/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 26 februarie 2014 privind achizitiile publice si de abrogare a Directivei 2004/18/CE.

Textul proiectului de lege poate fi studiat aici.

Persoanele interesate sa formuleze propuneri si/sau observatii cu privire la continutul acestui proiect, pot trimite propunerile si/sau observatiile in format electronic, la adresa de e-mail transparenta.decizionala@anrmap.ro sau, in format material, la adresa institutiei: Bd-ul Dinicu Golescu, nr.38, sector 1, Bucuresti, Palatul CFR, etaj 4.

A.N.R.M.A.P. a precizat, in cadrul unui comunicat de presa publicat la data de 2 martie 2015, ca acest prim draft va fi de asemenea dezbatut si in cadrul consultarilor Comitetului interministerial pentru realizarea reformei cadrului legislativ si institutional in domeniul achizitiilor publice, in vederea definitivarii formei finale care va fi inaintata spre aprobare in Guvern.

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers