Jurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (vol. III); Dumitru-Daniel Serban (2012)

Va recomandam o noua carte sub semnatura lui Dumitru-Daniel Serban: Jurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (Vol. III).

Aceasta lucrare reuneste, intr-o forma concisa, fondul cel mai pretios de jurisprudenta recenta in domeniul achizitiilor publice. Ea este recomandata acelora care sunt implicati in derularea procedurilor de atribuire a contractelor de achizitie publica, din partea autoritatilor contractante sau a operatorilor economici, precum si, mai ales, acelora a caror activitate vizeaza etapa litigioasa aferenta atribuirii respectivelor contracte.

Dumitru-Daniel Serban este consilier de solutionare a contestatiilor in domeniul achizitiilor publice in cadrul Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor si a avut o contributie semnificativa la dezvoltarea sistemului achizitiilor publice din Romania. Astfel, dintre lucrarile sale de referinta in acest domeniu, amintim: Achizitii publice. Jurisprudenta Curtii Europene de JustitieJurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (Vol. I si II), Achizitii publice. Teoria si practica jurisdictiei administrative.

Autor: Dumitru-Daniel Serban

comanda aici ]

Consultanță juridică în achiziții publice

Asistăm clienții în proiecte de achiziții publice, sectoriale, concesiuni și PPP, în toate etapele procedurii de atribuire și pe parcursul executării contractelor.

Vizitează site-ul Vass lawyers